Sol·licituds de proxy HTTP: URL absolutes enfront de la capçalera Host
Mantingueu coherents l'objectiu absolut de la sol·licitud i el camp Host en fer una sol·licitud HTTP/1.1 a través d'un proxy explícit.
A quin amfitrió es refereix aquesta sol·licitud de proxy HTTP/1.1?
GET http://first.example/path HTTP/1.1
Host: second.example
El missatge és incoherent. En una sol·licitud en forma absoluta enviada a un proxy, RFC 9112 exigeix que el valor Host reenviat provingui de l'objectiu de la sol·licitud. Reenviar Host: first.example és el comportament esperat.
En una prova en un lloc de desenvolupament, mantingueu el nom d'amfitrió del recurs coherent a l'URL i a l'autoritat HTTP. Proporcioneu la correspondència nom-adreça desitjada al salt encarregat de la resolució. Una substitució de Host en conflicte no és una instrucció portable per triar un backend.
HTTPS és diferent. Un cop obert un túnel CONNECT ordinari, TLS i l'intercanvi HTTP intern tenen lloc dins seu. Un proxy que no intercepta normalment no pot reescriure aquest camp Host xifrat. La destinació CONNECT, el nom TLS i la identitat del certificat continuen sent papers separats.
Suprimir Via, Referer o Cache-Control no reconcilia les dues autoritats. Registreu la forma de la sol·licitud i el punt on vau observar la capçalera abans de diagnosticar una reescriptura del proxy.